Nyd sushi i hjertet af Aalborg

 

 

Bestil bord Bestil Takeaway

Frokost ad libitum

208,- pr. person

Onsdag til søndag fra kl. 12.00-15:00
Man kan sidde til senest kl. 16.30
Børn under 11 år, 1/2 pris pr. person

Aften ad libitum

228,- pr. person

Fredag og Lørdag, 248,- pr. person
Børn under 11 år, 1/2 pris pr. person


Ad libitum på din fødselsdag

88,- for fødselaren

Minimum fire personer (med fødselaren)

Kom ned og prøv vores super lækker tilbud, hvor du spiser for KUN 88 kr. på din fødselsdag . For at få vores sprøde fødselsdagstilbud skal man minimum være fire voksne personer (med fødselaren og fødselaren må gerne være barn), som spiser i restauranten.

Panda Sushi Aalborg

Frokost og aftensmad i Aalborg centrum


Velkommen til Panda Sushi, her kan du spise det bedste fra Japan og andre asiatiske lande til en fast pris pr. person! Sushi er vores specialitet, men vi serverer desuden en lang række andre retter. Se vores menu og opdag vores spændende specialiteter.

 

Udforsk dine smagsløg, så meget du har lyst til

Med vores koncept Ad libitum, er det op til dig, hvilke retter du vil spise, og hvor meget du vil spise. Vi har noget for enhver smag.

Fra 12:00 til 15:00 er du velkommen til at spise frokost ad libitum. Fra 15:00 til 22:00 kan du spise aftens ad libitum hos os.

 

Bestil bord
Panda Sushi Aalborg

Sushi er den bedste gave

Kærlighed går gennem maven, er vi ikke alle enige? Sushi nydes bedst i selskab med dine venner og familie. Overrask dine kære med et Panda Sushi-gavekort med en værdi efter eget valg. Du er velkommen til at spørge vores personale på restauranten for mere information.